Bijzondere spullen in huis?

Laat ze taxeren tijdens onze Taxatiedagen

Ieder voorwerp heeft zijn verhaal. Toch hebben we meestal niet door wat voor bijzonderheden we in huis hebben. Daarom organiseren wij verschillende gratis Taxatiedagen. Heb jij gouden of zilveren voorwerpen en sieraden of andere bijzondere spullen in huis? Geef je dan op voor een Taxatiedag in jouw buurt!

Met de Taxatiedagen willen we mensen bewustmaken van de waardevolle spullen die we in huis hebben en zo indirect bijdragen aan het voorkomen van diefstal. Want als voorwerpen voor jou van waarde zijn, wil je er ook zorgvuldig mee omgaan. Daarom worden jouw bijzonderheden tijdens de Taxatiedag niet alleen op waarde geschat, je krijgt ook advies over documentatie, opslag en beveiliging van waardevolle spullen.

Bijzondere voorwerpen en verhalen

Al eerder organiseerden we enkele Taxatiedagen in Noord-Nederland. Het zijn dagen waarop de meest bijzondere voorwerpen en verhalen voorbijkomen: van ringen van 400 jaar oud en een zilveren driemaster tot een kinderwagen uit 1900. We zijn benieuwd naar wat er nu weer ontdekt wordt!

Taxatiedag in jouw buurt

Ook dit jaar organiseren we meerdere Taxatiedagen. Tijdens een Taxatiedag kun je maximaal twee voorwerpen gratis laten taxeren. Als er een Taxatiedag in jouw buurt is, ontvang je hierover meer informatie via de mail.

 

Mensen bewustmaken van de
waardevolle spullen in huis