Ondernemers aan het woord

Werken voor je pizza

Pino en Daniël Camera

Wie kent Il Lago niet? Het prachtige Italiaanse restaurant aan het Hoornsemeer in Groningen moest net als alle andere restaurants zijn deuren sluiten. En toen kwam het echte ondernemerschap naar boven.

In deze tijden moet je als restauranteigenaren creatief zijn en jezelf laten zien. Dus dat is wat we bij Il Lago doen. We zijn druk met de online marketing van ons bedrijf, hebben een bezorgservice en een online webshop ontwikkeld waar mensen gerechten kunnen bestellen. Daarnaast hebben we een leuke actie bedacht waarmee we inspelen op het thuiswerken dat veel mensen nu doen. Het ‘thuis pizza bakken-pakket’ kan via e-mail worden besteld en kost 7,50 euro per pizza.

We vinden het belangrijk dat mensen blijven werken voor die pizza: letterlijk en figuurlijk. Dat proberen we dan ook flink te stimuleren. Want als je fit blijft en een goede weerstand hebt, kun je het gevecht tegen het coronavirus aangaan. Anders ben je bij voorbaat al verslagen!

Zelf bewegen we ook veel. Zo hebben we op de zaak apparatuur aangeschaft waarmee wij en de medewerkers dagelijks beweging kunnen krijgen, natuurlijk rekening houdend met de anderhalve meter afstand. Denk aan een hometrainer, crosstrainer en matjes met gewichten. Zo blijven we samen werken voor die pizza!

Pino en Daniël Camera
Il Lago

[et_pb_wptools_image_carousel arrows_background=”#ff5a5f” dots=”off” infinite=”on” slidestoshow_tablet=”2″ slidestoshow_phone=”1″ slidestoshow_last_edited=”on|phone” _builder_version=”4.4.8″][et_pb_wptools_carousel_image_item src=”https://univemetelkaar.nl/wp-content/uploads/2020/07/Iillago2.png” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_wptools_carousel_image_item][et_pb_wptools_carousel_image_item src=”https://univemetelkaar.nl/wp-content/uploads/2020/07/Iillago8.png” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_wptools_carousel_image_item][et_pb_wptools_carousel_image_item src=”https://univemetelkaar.nl/wp-content/uploads/2020/07/Iillago7.png” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_wptools_carousel_image_item][et_pb_wptools_carousel_image_item src=”https://univemetelkaar.nl/wp-content/uploads/2020/07/Iillago6.png” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_wptools_carousel_image_item][et_pb_wptools_carousel_image_item src=”https://univemetelkaar.nl/wp-content/uploads/2020/07/Iillago5.png” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_wptools_carousel_image_item][et_pb_wptools_carousel_image_item src=”https://univemetelkaar.nl/wp-content/uploads/2020/07/Iillago4.png” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_wptools_carousel_image_item][/et_pb_wptools_image_carousel]