Je bent weer van harte welkom!

De ‘intelligente lockdown’ in Nederland zorgde er ook voor dat de winkels van Univé per direct dichtgingen. De hele wereld werd even gereset. Inmiddels zijn de winkels gelukkig weer open. En daar zijn we hartstikke blij mee.

Het gonst weer in onze winkels en ook de vragen over vele dagelijkse dingen zijn terug. Zo zijn veel mensen benieuwd hoe het nou zit met de reis- en annuleringsverzekering. Een goed teken, want dat betekent dat we met z’n allen toch weer bezig zijn met de zomervakantie, meestal wel in eigen land. Ook is het goed om te zien dat we onze weg vinden in het nieuwe normaal. Hoe ongastvrij de noodzakelijke maatregelen van het RIVM soms ook zijn, ze zorgen voor een veilige omgeving. Voor jou en voor onze medewerkers.

Om de heropening van onze winkels extra te benadrukken hebben sommige filialen een tijdelijke vlag gekregen. Een idee van onze directeur Jan Dijkstra, die vond dat zo’n bijzondere periode ook vroeg om een unieke vlag. Daarom kun je bij onze winkels nu banieren zien wapperen met teksten als ‘Zorg goed voor elkaar’ en ‘Tot gauw’. Een boodschap waarin we in het verleden al helemaal achter stonden, maar nu meer dan ooit!

Tekst op vlag was een gezamenlijk idee van directeur Jan Dijkstra en Jan Bert Modderman van Vlaggenindustrie Groningen, onze vlaggenleverancier.